HET GEVOELAmsterdam is met zijn 177 verschillende nationaliteiten de meest multiculturele stad ter wereld. Al sinds de 15e eeuw kent de stad Amsterdam een grote toestroom van immigranten. Zo simpel zwart-wit is de aanwezigheid van nieuwkomers in de stad dus niet te noemen. Wij hebben Amsterdam met elkaar gemaakt tot hoe het nu is en kunnen hier trots op zijn. Wereldwijd kijkt men jaloers naar het zogenoemde ' Sodom en Gomorra' , maar de echte liefhebber weet dat er geen stad bestaat die zoveel harten harder kan laten kloppen als het mooie Amsterdam.

Soldiers at Leisure is gebaseerd op de zogenoemde schilderkunst uit de Gouden eeuw en vertelt het verhaal over het genieten in de stad. Nostalgisch en soms ook confronterend, net als de oude en ook nieuwe Amsterdammer.

Als een eerbetoon aan de geschiedenis van onze mooie stad biedt Soldiers at Leisure een unieke samensmelting van hoogte- en dieptepunten aan. Dit gaat in de vorm van een exclusieve kledinglijn, aangevuld met verschillende stadse accessoires, allen gebaseerd op hetgeen Amsterdam heeft gemaakt zoals het nu is.

Geniet van Amsterdam, al haar mogelijkheden en leef. Hier kan het, hier mag het. Wees trots op de stad, onze stad!

www.soldiersatleisure.nl